Specie: Capsicum Annuum

Origine: Italia

SHU: 0 SHU

Nivel iute: mediu sus

Ardeiul Carmen, este un ardei dulce italian pe care îl puteți cultiva atât pe verandă sau balcon, cât și în gradina de legume! La doar 28 de centimetri înălțime acestă plantă este atât de compactă încât se încadrează oriunde.

Acești ardei dulci au un gust minunat. Carmen este o specie de ardei italian cu formă de corn de taur (corno di toro), numit așa pentru forma sa alungită.

ardei carmen

Aroma dulce este prezentă în fructe din momentul în care se formează. Așteptați să culegeți fructe la cea mai intensă nuanță de roșu și veți experimenta o aromă bogată de dulce. Plantele dau fructe până la îngheț.

Carmen a fost dezvoltat pentru a da fructe în condiții de creștere mai răcoroase, ceea ce-l face o alegere excelentă pentru zonele cu sezoane scurte de creștere, precum și pentru restul țării. Această adaptabilitate și performanță extraordinară i-a adus premiul All-America Selections în 2006.

Plantele sunt rezistente la multe boli, inclusiv la ofilirea verticillium (V), fusarium (F) și virusul mozaicului tutunului (TMV).

Un serviciu oferit de CComment