Specie: Capsicum Annuum

Origine: Olanda

SHU: 0 SHU

Nivel iute: mediu sus

Acesta este un ardei gras "de fildeș" de calitate, cu 3 până la 4 lobi. Își păstrează culoarea alb cremoasă pentru o perioadă îndelungată înainte de a se transforma în culoarea piersicii apoi portocaliu și în final roșu deschis.

Plantele sunt viguroase. Ardeii Bianca sunt încă destul de neobișnuiți, iar acest nou soi olandez este unul dintre cel mai bun.

Planta are randament bun în producția de ardei gras mediu. Acești ardei trec de la o culoare palid fildeș la roșu atunci când sunt pe deplin maturi. Este perfect pentru salate colorate și preparate gourmet. Frunzele acoperă excelent planta și  protejează ardeii de razele solare directe. Sunt o alegere excelentă pentru grădinile de acasă și producția fermierilor. 

Este foarte timpuriu, cu capacitate buna de fructificare și fructe mari  de culoare alb-galbuie. Greutatea medie a fructului este de 150 - 200 g. Are putere mare de crestere, fiind foarte echilibat în raportul dintre creștere și fructificare. La culturile protejate, 40 % din productia totala se obtine la primele recoltari. Dimensiunea fructului este de aproximativ 85 mm. Rezistent la boli: Virusul mozaicului tutunului

bianca h

Un serviciu oferit de CComment