Brânză Roșie / Red Cheese
Specie: Capsicum Annuum
Origine: Spania
SHU: 0 SHU
Nivel iute:
Este o varietate spaniolă veche de ardei iute .Colorantul roșu de la acest ardei era folosit de artizanii brânzeturilor pentru a-și colora brânza. Nu doar forma lor le dă numele, sunt ardei dulci, cărnoși , aplatizați și sunt produși în masă.
Scrie comentariu (0 Comentarii)Clopotul Soarelui (Sun Bell)
Specie: Capsicum Annuum
Origine: America Centrala (Mexic)
SHU: 0 SHU
Nivel iute:
Scrie comentariu (0 Comentarii)
Cireașă / Cherry / Pimento
Specie: Capsicum Annuum
Origine: Mexic
SHU: 100–500 SHU
Nivel iute:
Un ardei iute cireașă sau pimento (pronunție în spaniolă: piˈmjento), este o varietate de ardei iute roșu de dimensiuni mari, în formă de inimă care măsoară 7-10 cm lungime și 5 până la 7 cm lățime (mediu alungit).
Scrie comentariu (0 Comentarii)Bell pepper
Specie: Capsicum Annuum
Origine: America Centrala (Mexic)
SHU: 0 SHU
Nivel iute:
Scrie comentariu (0 Comentarii)
Thai (sau ardei "ochi de pasăre")
Specie: Capsicum Annuum
Origine: Etiopia și sud-estul Asiei
SHU: 50,000-100,000 SHU
Nivel iute:
Ancho
Specie: Capsicum Annuum
Origine: Puebla - Mexic
SHU: 1,000–2,000 SHU
Nivel iute:
Pasilla / Chile Negro
Specie: Capsicum Annuum
Origine: Mexic
SHU: 1,000–3,999 SHU
Nivel iute:
Xcatic
Specie: Capsicum Annuum
Origine: Mexic
SHU: 2,500 – 5,000
Nivel iute:
Serrano
Specie: Capsicum Annuum
Origine: Puebla și Hidalgo - Mexic
SHU: 10,000–23,000 SHU
Nivel iute:
Tunet / Piquin
Specie: Capsicum Annuum
Origine: Mexic
SHU: 30,000–60,000 SHU
Nivel iute:
Scrie comentariu (0 Comentarii)
Pagina 3 din 7